0
Jaar ervaring
0
Eigen ondernemingen
0
Bedrijven samengewerkt

Haal het beste uit jezelf en de mensen om je heen!

Ik help startend ondernemers en ondernemers die willen (door)groeien bij het realiseren van hun doelen.

Business Mentor
Welk type ondernemer ben jij?

Als business mentor ben ik beschikbaar voor verschillende type ondernemers, van ondernemers in spé tot aan ervaren entrepreneurs. Met mijn verkregen ervaring uit de praktijk en de unieke kennis die ik met jou wil delen help ik jou graag bij het formuleren en realiseren van je doelen. Loop jij rond met de volgende vragen: Hoe hak ik de knoop door en begin ik echt voor mezelf? Wat wil ik eigenlijk met mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn doelen bereiken? Hoe kan ik effectiever werken? Hoe kan ik sneller groeien? We gaan samen aan de slag om jouw business tot een succes te maken.

Lees meer

Hypnosesessies
Ervaar al verandering na één hypnosesessie.

Wordt jouw leven negatief beïnvloed door een bepaald onderwerp en wil je daar op een duurzame manier mee aan de slag gaan? Tijdens een hypnosesessie gaan we samen aan een van de volgende thema’s werken: zelfvertrouwen, discipline, focus of rust. We bepalen samen welk thema nu het juiste is en komen in contact met jouw onderbewuste. Indien jij voor hypnose open staat is het een duurzame manier om aan jezelf te werken.

Lees meer

Doe de gratis miniscan

Of je nu wilt investeren in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, groei van je business of je team, je start met mijn gratis miniscan. Die geeft je al binnen 5 minuten inzicht in je drijfveren en talenten.

Ontdek waar je staat wat betreft persoonlijk leiderschap. Welke eigenschappen je verder moet ontwikkelen. Welke stappen je moet nemen om het beste uit jezelf en de mensen om je heen te halen.

Start de gratis miniscan
Senza Mydrives miniscan

Roland is een inspirerende leider. Hij weet het talent van zijn mensen te vinden en ze daar veel vertrouwen in te geven. Ze werken daardoor zelfstandiger en creatiever. Ik heb ook een clinic “persoonlijk leiderschap” op basis van nunchaku van hem mogen meemaken, wat mij op hele leuke en creatieve manier beter leerde concentreren.

Shauna Mols, Meervoudig Europees kampioen

Voor iedereen die zowel op zowel zakelijk als persoonlijk vlak wil groeien!

Velen komen door werkdruk en de waan van de dag niet toe aan de actiepunten die er écht toe doen. Enerzijds omdat doelen niet zijn vastgesteld en anderzijds gewoonweg door het niet kunnen vasthouden aan de juiste prioriteiten. Doelen, als ze er al zijn, vervagen en teleurstelling over het niet bereiken ervan demotiveert, er ontstaat stress, je persoonlijke groei stagneert en je blijft je alleen maar blind staren op wat er allemaal niet meer lukt. Frustraties voor ondernemers, maar ook voor mensen in loondienst die iets willen bereiken.

Voor ondernemers
Voor ondernemer ben ik graag de business mentor die jou gaat helpen om eindelijk de doelen te realiseren die jij voor ogen had als ondernemer en mens. Ik deel niet alleen mijn kennis met jou uit de boeken, maar ik deel vooral mijn eigen ervaringen met jou. Zo heb ik al ruim 10 verschillende bedrijven zelf vanaf het begin af aan opgestart waardoor ik jou kan begeleiden in de keuzes die je maakt als ondernemer.

Black Belt Sparring Partner
Met meer dan veertig jaar ervaring in het leren van mijn fouten, beoefenen van diverse gevechtskunsten, opzetten van meerdere afdelingen en bedrijvenstel ik me beschikbaar als een ware “Black Belt Sparring Partner” voor verschillende types ondernemers.

Wat mij uniek maakt is dat ik jouw drijfveren, inzichtelijk gemaakt door een uitgebreide MyDrives-analyse, gebruik om de voor jou meest passende wijze voor optimale groei inzichtelijk maak. Ik ben bedrijfskundig geschoold wat het voor mij heel eenvoudig maakt om bedrijfsprocessen te ontwikkelen of te verbeteren, zowel voor een startende ondernemer als een ervaren entrepreneur.

Dagelijkse knelpunten ook voor niet-ondernemers
Ook als je geen ondernemer bent kan je leven negatief beïnvloed worden door bepaalde factoren. Dit zouden de volgende thema’s kunnen zijn: zelfvertrouwen, discipline, rust of focus. Om weer de controle terug te krijgen over jouw gedrag kan ik jou helpen middels een hypnosesessie. Tijdens een sessie spreek ik tot jouw onderbewustzijn, waar jouw gedrag aan ten grondslag ligt. Omdat we jouw opvattingen bij de bron aanpakken is een verandering dan ook definitief.

Anyone can do my job, but nobody can be me!

– Harvey Spector –

Ondernemers, medewerkers en teams die hun drijfveren en talenten kennen én optimaal benutten zijn aantoonbaar succesvoller!

Roland Griek, Senza

UNIEKE AANPAK

Gebaseerd op kernwaarden uit de gevechtskunst

Door je eigen drijfveren voor je inzichtelijk te maken, gemixt met kernwaarden uit de gevechtskunst, laat ik je inzien wat voor jou “de goede dingen” zijn. Ik laat je ervaren wat balans is en wat dat voor jou betekent. Hoe je weerbaarder en wendbaarder wordt. Hoe je jouw gevoel, je gedachtes en je acties in lijn krijgt. Je krijgt inzicht in jouw talenten, die van je team, en hoe we dat potentieel samen optimaal benutten.

Ik coach je op het gedisciplineerd inzetten van al deze verkregen inzichten en begeleid je in de praktische vertaalslag daarvan naar je bedrijf.

logo Senza

Senza werkt(e) ondermeer voor

Ben je klaar om te groeien?

Ons avontuur start met de miniscan. In 5 minuten krijg je inzichten waar je een leven lang profijt van hebt!
Start de gratis miniscan